Известие

Collapse
No announcement yet.

33 1.7 16в спряна от движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 33 1.7 16в спряна от движение

Нали обичам да влизам в филми, та докато си търсех дебитомер. Се натъкнах на една 33-ка 1.7 16-ка 91год. в град Ловеч.
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...198&f1=details
    Преди време бях званял на същия човек за двигателя и той ми каза 500лв. Сега за цялата кола 700лв. но е спряна от движение. А на мен ми трябва само дебитомера. Но пък от друга страна това си е цяла 33-ка и се чудя далли да не си я купя или ако на някой му трябват некви щуротий да си я поделим или пък може и някой друг да я купи (аз си заплювам дебитомера). Какво ще кажете ? Е то сега е и криза и затова го предлагам като анти кризисна мярка
    Last edited by rijko; d.m.y г., 13:17.
    Опел Кадет GSI
    166 2,4 JTD
    ако мислиш че е здрава дай та тествам

Колега, ако имаш парите, взимай я, а аз ще се издължа следващия месец. За мене мотора и предната греда.
    Останалото ще влезе в употреба! Има много чаркове, дето струват много повече.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Мммддаааа.....колата определено си струва парите,аз на твое място я взимам без да се замислям
      ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
      Alfa Romeo 145 3.0V6
      Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

а как може да са пусне в движение?
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

То сигурно ше може ама сьс някои вьтрешен познат от кат,иначе е голямо ходене по мьките,освен ако колата е изрядна от кьм спирачки и светлини и хиляда др.работи
          Alfa Romeo 145 3.0V6

Comment

По последни сведения от разузнаването- колата и мотора са боклук!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              а как може да са пусне в движение?
              мушиш ключа . старт и ооооо движение!
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                По последни сведения от разузнаването- колата и мотора са боклук!
                Е при тва положение аз лично бих коментирал цената на колата,да свалят поне още 200лв.ама незнам пак,то на снимки едно а в деиствителност като я видиш друго
                Alfa Romeo 145 3.0V6

Comment

По-умното е да се открие колега от Ловеч и да я преслуша!Така от разстояние нищо не е сигурно!

Comment

Да,маи така е наи добре,или някои близо до ловеч ако не се намери от там
                    Alfa Romeo 145 3.0V6

Comment

Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
                      Да,маи така е наи добре,или някои близо до ловеч ако не се намери от там
                      Колега, така мазничко да те попитам, преди да изрева, абе къде се кри до сега!
                      Имахме нужда от такъв агент!

Comment

ами то се понамирват,ама не виждам смисъла,цената е категорична(знам от опит)

Comment

Аз лично от Варна ходих есента-колата е кенеф тогава бе с дупки в пода сега сигурно са ями вътре е като кукушкарник сякаш е карано животни с нея(разбирай супер зле накъсана)купето е кофти като цяло има сякаш удар отзад щом по колоната отзад нагоре към тавана имаше напукано и си личеше кит........за боята няма да говоря елемент с елемент не си приличат,мисля и че и двигателя няма да е стока имаше голяма яма в картера и той каза че нямало проблем щото хич да не е е покарал така,я вдлъбнатината хич да не е доста голяма като я видях ме изплаши имах чувството че е опряла във вала,стойката и е на една страна и определено не е от гумите ама не съм се задълбавал в това вече се бях отказал почти след като я видях ,колата няма нищо общо със снимките ама нищо,собственика няма да коментирам само ще кажа че съжелявам че не му начупих тиквата,въпреки че преди това говорих с него и един колега от ловеч ....прави се на ...не ми се коментира но моя съвет е не се разкарвай и занимавай потърси нещо друго-това ама грам не струва ако ти я подарява може да се замислиш!
                          Last edited by Perdaha; d.m.y г., 02:30.
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

А споко споко, мисля че на всички ви е ясно че за тези пари и тази година няма да си купим перфектен автомобил. Аз да си зглобя двигател 1.7 16В от 33-ка купих една кола и три двигателя. Моята идея бе следната, да се вземе колата груповео тук от форума. Че си мисля че ще е по евтино. Но както и да е май няма да стане. Извинявам се на продаваче.
                            Опел Кадет GSI
                            166 2,4 JTD
                            ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Working...
                            X